Toetsenbord op een iPad aansluiten

ict-toetsenbordAls je veel tekst moet typen op een iPad dan gaat dat best eenvoudig met het schermtoetsenbord/virtuele toetsenbord. Maar een nadeel is dat je halve scherm dan maar gebruikt kan worden voor het weergeven van de app/tekst. Wanneer je een los toetsenbord aansluit dan heb je je hele iPad scherm tot je beschikking en daarmee heb je dus meer overzicht. Je kunt zo’n los toetsenbord (dit werkt via Bluetooth) aanschaffen bij vele winkels. Het is dus geen noodzaak, maar kan (zo af en toe) wel handig zijn. Die keuze laten we graag aan jou over.