Tips om te gebruiken op je iPad

Een aantal basistips voor het gebruik van je iPad zetten we op deze pagina. Er is nog veel meer te ontdekken. Dat breiden we nog uit…

Wisselen tussen apps

• Dubbeltik op de “Home knop” of veeg met vier vingers van onder naar boven op het scherm. Tik dan een andere app aan
  • Veeg met vier vingers op het scherm (links <> rechts) en je zit direct in de vorige of volgende app

Apps afsluiten

• Tik op de “Home knop” of veeg met vier vingers van onder naar boven op het scherm. Veeg dan met één vinger de app die je wilt sluiten omhoog. Herhaal dit voor de apps die je wilt sluiten.

Terug naar het beginscherm

• Tik op de “Home knop” of beweeg vijf vingers op het scherm naar elkaar toe.