OneDrive op de iPad gebruiken

ict-onedrive-app-knopAls je OneDrive op je iPad installeert dan kun je daar je “Microsoft” account aan toevoegen.

LET OP: Voordat je de app kunt gebruiken moet je eerst één keer online ingelogd zijn geweest. Hoe je dat doet hebben we in een artikel gezet.

In de app

Je herkent je OneDrive voor Bedrijven account aan het e-mailadres wat er bij staat en ook de organisatienaam staat er boven (CSG Het Noordik).

Office bestanden maken en bewerken

Je kunt met Microsoft Office bestanden maken en bewerken. Dit kan in Office op de computer, online en via de met Office apps op voor de iPad. Je vindt de apps in de lijst met standaard iPad apps.

OneDrive en Magister

Voor het inleveren van een opdracht in Magister kun je de iPad ook gebruiken als je OneDrive hebt ingesteld en je je opdracht in OneDrive hebt gezet.

Bestanden / Opslag, IPad