Map ‘Onbelangrijke mail’ uitschakelen in Outlook / Office 365

Map ‘Onbelangrijke mail’ uitschakelen in Outlook / Office 365

In Outlook en online (Outlook van Office 365) heb je de map ‘Onbelangrijke e-mail’ staan. Misschien vind je hem handig of misschien vind je hem overbodig… Je kunt het verplaatsen van e-mail naar deze map uitschakelen.

Uitschakelen

Wanneer je deze map niet wilt gebruiken dan kun je hem uitschakelen in de instellingen van Office 365 Mail.

Vink de geel gemarkeerde vakjes uit en klik ‘Opslaan’. De afbeeldingen hieronder zie je de opties en aanpassingen.

ict-outlook-onbelangrijke-mail-aan    ict-outlook-onbelangrijke-mail-uit

Je e-mails belanden nu niet meer in de map ‘Onbelangrijke mail’.

Als je de optie weer wilt inschakelen moet je de vakjes weer aanvinken en opslaan…