Magister wachtwoord vergeten? Herstel het zelf

In het inlogscherm van Magister kan het wachtwoord hersteld worden door te klikken op ‘Geen toegang tot je account?’. In het scherm ‘Wachtwoord opvragen’ moet de gebruikersnaam ingevuld worden (voor leerlingen is dit het leerlingnummer, voor ouders het e-mailadres; onderaan deze pagina staat meer informatie). Klik vervolgens op ‘Toesturen’.

ict-magister-leerling-wachtwoord-vergeten-1 ict-magister-leerling-wachtwoord-vergeten-2

Voor leerlingen

Als je in Magister je e-mailadres niet hebt aangepast zal er een e-mail naar je Noordik e-mailadres worden verstuurd. Zorg er dus voor dat je in Magister een e-mailadres instelt die je regelmatig gebruikt.

Voor ouders

Dit is standaard het e-mailadres dat u heeft ingevuld op het inschrijvingsformulier. Wijzigt u uw e-mailadres? Zorg er dan dat dit doorgegeven wordt aan school en dat u in Magister het nieuwe e-mailadres instelt.

Magister, Magister Voor Ouders