Je Noordik e-mailadres instellen op de iPad

Je kunt verschillende e-mailadressen instellen op je iPad. Het is in ieder geval nodig om je Noordik e-mailadres in te stellen op de iPad. Ga als volgt te werk:

• Om je mail in te stellen ga je naar ‘Instellingen’ > ‘Mail, Contacten, Agenda’
  • Kies voor ‘Nieuwe account’ en dan ‘Exchange’
  • Vul je Noordik e-mailadres en je wachtwoord in
  • Bij beschrijving kun je een handige naam instellen (bijvoorbeeld ‘Noordik mail’)
  • Kies ‘Volgende’ en rond het instellen af

ict-apple-mail-instellenAls het goed is wordt je mail ingesteld. Als dit niet lukt dan verschijnt er een scherm zoals hiernaast. In dat geval moet je een paar speciale dingen instellen. Volg dan onderstaande stappen:

1. Vul je Noordik e-mailadres in
  2. Vul ‘outlook.office365.com’ in
  3. Vul je Noordik e-mailadres nogmaals in
    (tip: je kunt deze ook kopiëren en plakken vanuit veld 1)
  4. Vul je wachtwoord in

En als laatste moet je een beschrijving invullen (bijvoorbeeld ‘Noordik mail’)

Tik vervolgens op ‘Gereed’ en volg de laatste stappen.

E-mail, IPad