Je e-mailadres in Magister aanpassen

Standaard staat je Noordik e-mailadres in Magister ingevuld. Dit kun je veranderen in bijvoorbeeld je privé e-mailadres.

Waarom?
Je e-mailadres heb je nodig als je je wachtwoord vergeten bent en als je Magister berichten door wilt laten sturen naar de e-mail.

Hoe?
Je kunt je e-mailadres in Magister eenvoudig veranderen. Log daarvoor eerst in in Magister en klik dan rechts bovenin het scherm op je naam (nummer 1; zie de afbeelding hieronder). In het scherm wat dan verschijnt kun je je e-mailadres veranderen (nummer 2) en opslaan (nummer 3). Ook kun je instellen (nummer 4) of je Magister Berichten ook wilt ontvangen in je mailbox.

magister-leerling-email-aanpassen

E-mail, Magister, Nieuw Op School