Je Apple ID leeftijd of geboortedatum veranderen

Toen je bij het aanmaken van een Apple ID nog geen 13 jaar was hebben we je geadviseerd om je Apple ID samen met je ouders aan te maken (en de leeftijd van een van je ouders in te vullen). En misschien heb je zelfs per ongeluk een verkeerde geboortedatum ingevuld… Hoe dan ook. Je kunt je leeftijd/geboortedatum wijzigen. Dit doe je als volgt:

• ict-apple-id-geboortedatumGa naar https://appleid.apple.com/nl/ en log in met je Apple ID op “Beheer uw Apple ID
  • (Misschien moet je de antwoorden op de beveiligingsvragen nog invullen)
  • Onder in het scherm kun je kiezen om je leeftijd/geboortedatum aan te passen
    (uiteraard kan jonger dan 13 jaar niet)