Het wachtwoord van je e-mail veranderen

ict-outlookJe wachtwoord kun je altijd en overal wijzigen als je een internetverbinding hebt. Dit moet via de online e-mail zoals hieronder staat uitgelegd.

1. Log in op je e-mail
  2. Klik op het wieltje rechtsboven in de hoek
  3. Kies voor ‘Instellingen voor Office 365’
  4. Aan de linkerkant komt in het volgende scherm dan de optie ‘Wachtwoord (Uw wachtwoord wijzigen)’.
  5. Voer je oude wachtwoord in een tweemaal je nieuwe wachtwoord (let op: maak een veilig wachtwoord)
  6. Druk op ‘Opslaan’
  7. Je wachtwoord is gewijzigd

E-mail wachtwoord op andere apparaten

Als je je e-mail ook hebt ingesteld op andere apparaten (thuis, mobiel, tablet ed.) dan moet je daar natuurlijk ook je aangepaste wachtwoord voor gaan gebruiken.

Eerste keer inloggen

Als je de eerste keer inlogt in je mail moet je verplicht je wachtwoord veranderen. Als je een tijdszone moet kiezen, kies dan: ‘UTC + 1:00 Amsterdam’