Het Noordik e-mailadres gebruiken

Op de computer

ict-outlookJe kunt in je e-mail inloggen overal waar je een internetverbinding hebt. Ga naar Mijn Noordik en kies daar voor ‘Outlook’. Je kunt ook via http://webmail.noordik.nl rechtstreeks naar de e-mail.

Op een ander apparaat

Je kunt je e-mailaccount ook instellen op je telefoon of op een tablet.

Gebruik van e-mail

Als leerling communiceer je met je docenten via Magister, dus niet via de e-mail. De e-mail is handig voor contact buiten de school. Ook kun je met dit e-mailadres software bestellen bij Slim.nl.