Gratis Microsoft Office

ict-microsoft-office-2013Leerlingen en personeel kunnen gratis Microsoft Office gebruiken (Word, Excel, PowerPoint ed.).

Downloaden en installeren

We raden je aan om deze software niet te kopen, maar deze te downloaden. LET OP: Dit kan alleen met je e-mailadres van school (voor leerlingen is dit leerlingnummer@leerling.noordik.nl). Zodra je op de downloadpagina komt kun je daar de installatiestappen volgen.

Op je mobiele apparaat / iPad

Je kunt Microsoft Office ook gebruiken op mobiele apparaten, zoals een iPad. Na het downloaden van de apps voor je apparaat moet je deze activeren (in een van de apps), zodat je aan de slag kunt met de volledige Office ervaring op je mobiele apparaat.

Activeren

Het activeren van Microsoft Office op je computer, laptop gaat automatisch als je verbinding met internet hebt. Voor de apps (zoals op de iPad) geldt dat je dit moet doen met je Office 365 account. Dit is je e-mailadres van school (voor leerlingen is dit leerlingnummer@leerling.noordik.nl) met bijbehorend wachtwoord. Na activatie kun je aan de slag met de volledige versie van alle Office programma’s.

Algemeen, Leermiddelen, Nieuw Op School