Goedkoop software kopen

ict-slimPersoneel en leerlingen kunnen via www.slim.nl goedkoop software voor thuis bestellen. Je kunt er bijvoorbeeld zeer goedkoop antivirus en grafische pakketten bestellen. Je kunt bestellen met het e-mailadres wat je van school hebt ontvangen (voor leerlingen is dit leerlingnummer@leerling.noordik.nl).
Het Noordik biedt geen ondersteuning op het gebruik van de website www.slim.nl.

Let op: Koop Microsoft Office 2016 niet, want dit is gratis voor personeel en leerlingen.

Registreren

Doorloop op de website van Slim.nl de volgende stappen om jezelf te registreren:

1. Klik rechtsboven op Registreren;
  2. Zoek op “noordik” en selecteer de juiste vestiging;
  3. Vul je gegevens in (Noordik e-mailadres gebruiken!) en klik op Aanmelden;
  4. Controleer je Noordik e-mail.

Nog vragen? Kijk op de website van Slim.nl voor antwoorden op de Veelgestelde vragen over de aangeboden software

Algemeen, Nieuw Op School