Een back-up van je iPad maken

ict-apple-icloud-iconHet is belangrijk dat je een back-up op je iPad instelt. Daarmee wordt er voor gezorgd dat er automatisch een reservekopie van je instellingen en bestanden wordt gemaakt. Dit gebeurt dan dagelijks en hoef je maar eenmalig in te stellen.

Instellen reservekopie

Ga naar Instellingen > iCloud > Reservekopie en zet dan ‘iCloud-reservekopie’ aan.

Onderdelen om op te slaan

Je kunt kiezen welke onderdelen je in de reservekopie wilt hebben.

Een back-up van je Noordik e-mail is bijvoorbeeld niet nodig, omdat deze online opgeslagen staat (in Office 365). Dit geldt ook voor Hotmail, Outlook, Live, Gmail en andere online e-mail diensten.